lauantai 16. joulukuuta 2017

Haluaisitko, että lapsesi elää kalifaatissa?

Sana väestönvaihdos voi herättää kuulijassaan tunteita laidasta laitaan. Ensimmäinen kieltää koko ilmiön olemassaolon, toinen ahdistuu syvästi ja kolmas ohittaa koko asian pelkällä olankohautuksella. Mitä haittaa väestönvaihdoksesta edes on, ja eikö sen vastustaminen ole todella rasistista? Tilastot todistavat väestönvaihdoksen olevan todellinen ilmiö, jonka vakavuus riippuu jokaisen omasta suhtautumisesta ääri-islamiin – jos ei pidä epätasa-arvoa, väkivallan hyväksymistä ja tieteen alasajoa ongelmina, väestönvaihdosta ei ole välttämättä mitään syytä vastustaa. Uskon kuitenkin vakaasti, että suomalaiset ja eurooppalaiset haluavat säilyttää oman kulttuurinsa sekä     sen pohjalta rakennetetun edistyksen ja yhteiskuntarauhan. Minä en halua, että lapseni tai heidän lapsensa joutuvat asumaan kalifaatissa.

Toisin kuin voisi kuvitella, merkittävin väestönvaihdokseen vaikuttava tekijä nykyisessä tilanteessa ei ole maahanmuutto vaan syntyvyys: suomalaisten syntyvyys laskee siinä, missä monien maahanmuuttajaryhmien syntyvyys nousee. Väestönvaihdos tapahtuisi, vaikka maahanmuutto loppuisi kuin seinään, joskin hitaammin kuin nykyisellä kehityksellä. Tätä väittämää tukee myös Helsingin Sanomissa (1.12.2017) julkaistu uutinen, jossa kerrotaan muslimien osuuden Euroopan väestöstä kasvavan kaksinkertaiseksi vuoteen 2050 mennessä.

Otan esimerkkiryhmäksi somalit, sillä he ovat varsin näkyvä ulkomaalaisryhmä Suomessa ja heidän hedelmällisyyslukunsa on kaikista ryhmistä korkein. Somalia puhuu äidinkielenään noin 19 000 ihmistä, joista noin 9000 on naisia. Kun tarkastellaan hedelmällisyyslukuja kieliryhmittäin, havaitaan, että somalinainen synnyttää elinaikanaan 3,99 lasta. 9000 naista synnyttää yhteensä lähes 36 000 lasta. Jos sekä syntyvyys että naisten osuus somaliväestöstä pysyy samana kuin tällä hetkellä ja somalien määrän kasvu jatkuu eksponentiaalisena, vajaat 17 000 uuden sukupolven somalinaista tulevat synnyttämään elinaikanaan yli 67 000 lasta 15 000 lasta enemmän kuin kaikki Suomessa viime vuonna syntyneet lapset. Sen sukupolven somalinaiset synnyttävät noin 126 000 lasta ja sitä seuraava sukupolvi 236 000.

Somalit eivät ole ainoa ulkomaalaisryhmä, jonka väestönkasvu on selvästi suomalaisten väestönkasvua nopeampaa. Kurdit ovat kakkossijalla 3,12 lapsen hedelmällisyysluvullaan ja kolmantena ovat arabit luvulla 2,8. Somaleiden ja muiden ulkomaalaisryhmien hedelmällisyysluvuista on useita tilastoja, jotka poikkeavat hiukan toisistaan, mutta poikkeamat eivät kuitenkaan muuta kokonaiskuvaa – vaikka somaleiden syntyvyys olisi 3,99 sijasta esimerkiksi tasan kolme, väestönvaihdos tapahtuisi silti, mutta hitaammalla tahdilla.

Väestönvaihdosta ei tapahtuisi, jos ulkomaalaisryhmien osuus kokonaissyntyvyydestä pysyisi riittävän pienenä. Kokonaissyntyvyys on kuitenkin laskenut keskimäärin tuhannella vauvalla vuodesta 2010, ja viime vuonna Suomeen syntyi enää vain 52 000 vauvaa. Määrä on pienin sitten 1860-luvun nälkävuosien. Kun ottaa huomioon, että keskimääräisen hedelmällisyysluvun paremmassa päässä on tiettyjä ulkomaalaisryhmiä, voidaan päätellä, että huomattava osa lapsista syntyy ulkomaalaistaustaisille äideille jo nyt. Ei ole mitään syytä olettaa, että nykyinen kehitys muuttuisi, koska mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen. On siis täysin perusteltua sanoa, että islaminuskoisten osuus väestöstä tulee kasvamaan huomattavasti ja menemään suomalaisten ohi pidemmällä aikavälillä jopa ilman ensimmäistäkään uutta maahanmuuttajaa. Suomen demografinen, uskonnollinen ja kulttuurinen rakenne tulee poikkeamaan nykyisestä hyvin paljon siinä vaiheessa, kun minä istun keinutuolissa.

Miksi väestönvaihdos on sitten ongelma? Islaminuskon asema sen kannattajien keskuudessa on keskimäärin todella vahva, eikä se ole heikentynyt esimerkiksi Suomessa asuvien muslimien keskuudessa, vaikka ympäröivä yhteiskunta on huomattavan maallistunut ja liberaali. Vaikka pieni osa Suomeen ja Eurooppaan muuttaneista muslimeista onkin maallistuneita ja toimii saumattomasti osana yhteiskuntaa, suurin osa muslimeista ylläpitää islamin vahvaa asemaa viiteryhmänsä keskuudessa noudattamalla uskonnon sääntöjä ja ohjeistuksia. Lisäksi islam ei ole vieläkään kokenut reformaatiota, vaikka länsimaat ovat esimerkillään osoittaneet, mitä uskonnon reformointi ja sen aseman heikkeneminen yhteiskunnassa tekevät tieteen harjoittamiselle, koulutukselle, tasa-arvolle ja yleiselle turvallisuudelle. Pidän epätodennäköisenä, että islam kokee reformaatiota myöhemminkään, mikä tarkoittaisi islamin pysymistä voimakkaana, totalitäärisenä ajatusjärjestelmänä.

Kun muslimien osuus väestöstä kasvaa, se alkaa väistämättä näkyä koko yhteiskunnan tasolla, ja islamin vahva asema yhteiskunnassa tulee nykyisellä kehityksellä tekemään länsimaille saman, mitä se on tehnyt Lähi-idälle ja osalle Afrikasta – jokainen on varmasti kuullut alueilla rehottavasta seksuaalisesta väkivallasta, kunniamurhista sekä naisten ja seksuaalivähemmistöjen huonosta asemasta. Kehitys on nähtävissä jo länsinaapurissamme, joka on muuttunut lintukodosta koko maailman raiskaustilastojen kärkimaaksi melko lyhyessä ajassa. En myöskään soisi kantasuomalaisten jäävän vähemmistöksi maassa, jota he ovat asuttaneet vuosituhansien ajan.

En vastusta väestönvaihdosta, koska olisin ilkeämielinen rasisti. Vastustan väestönvaihdosta, koska en halua tyttäreni elävän hunnun alla nyrkin ja hellan välissä. Vastustan väestönvaihdosta, koska en halua poikani kokevan silmitöntä väkivaltaa, jos hän sattuu syntymään homoseksuaaliksi. Vastustan väestönvaihdosta, koska en halua radikaalin uskonnon harjoittamisen syrjäyttävän eri tieteenaloilla tapahtuvaa edistystä, jonka maallisuus on alun perin mahdollistanut.

Joidenkin mielestä väestönvaihdoksen vastustaminen tekee ihmisestä rasistin. Olen kuitenkin kyllästynyt väistelemään rasisti-sanaa kuin koiranpaskaa keväisellä asfaltilla. Nykyinen yhteiskunnallinen dialogi on tehnyt rasismista ilmeisen vahvan lyömäaseen, jota voidaan heitellä mielivaltaisesti milloin kenenkin suuntaan, milloin mistäkin syystä. En anna sille omalla toiminnallani enää yhtään nykyistä enempää valtaa. Jos väestönvaihdoksen vastustaminen ja länsimaisten arvojen kannattaminen tekee minusta rasistin, olen ihan mielelläni rasisti.

41 kommenttia:

  1. Onpa tervehenkinen ja samalla isänmaallinen, nuoren naisen kirjoitus.
    Kumpa meillä olisi paljon enemmän samanlaisia Suomen kansalaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BRAVOO ! Loistavaa FAKTAA..! Jakeluun Joka Niemeen Notkoon ! Vain Lukutaitoisille !

      Poista
    2. Kiitän rohkaisevasta palautteesta! :)

      Poista
    3. Aivan mahtava kirjoitus. Sun on jaksettava jatkaa. Varmasti ymmärrät minkälainen kaikupohja tällaisilla mielipiteillä on kansassa syvällä. Jollain tavalla tästä joukkopsykoosista on herättävä. Se tulee kyllä tapahtumaan, mutta siihen mennessä on jo paljon vahinkoa ehtinyt tapahtua. Meillä on vielä Suomessa mahdollisuuksia. Sun kaltaiset terävät, analyyttiset ja talopoikaisjärkiset kirjoittajat ovat avainasemassa - voimaannuttamassa ja pukemaan sanoiksi sitä minkä iso hiljainen enemmistö allekirjoittaa, mutta eivät suomalaisten omien kulttuurillisten piirteiden vuoksi ole valmiita verbaalisesti ilmaisemaan. Se todellisuus on kuitenkin olemassa, koska emme ole tyhmiä. Sulla on kyky. Käytä sitä. Sillä on merkitystä. Kiitos.

      Poista
  2. Olipa hyvä kirjotus! Uus ja tuore näkökulma, ainakin mulle, asiaan joka kuten kirjotit aiheuttaa tunteita laidasta laitaan. On oikeesti virkistävää lukee tällasia sen iänikuisen suvakkihuora vs natsipaska huutamisen sijaan.

    VastaaPoista
  3. Kannatetaan. Hyvin oivallettu ja tekstiksi rustattu.

    VastaaPoista
  4. Järkyttävää mitä vihanlietsontaa. Tämän kaltaiset kirjoutukset saisi jättää kokonaan kirjoittamattta. Tässäkin kirjoutuksesta Islamista tehdään jokin suuri mörkö, jota olisi peljättävä. Tällaiset kirjoutukset vain etäännyttävät "kantasuomalaiset" ja "uussuomalaiset" toisistaan. Eikö olisi aika rankeentaa siltoja niiden tuhoamisen sijaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkyttyminen ja vihanlietsonta eivät ole päteviä vasta-argumentteja, ja kuten tuossa alemmassa kommentissa lukeekin, islam todella on faktojen valossa "pelottava mörkö", jota vapauttaan arvostavan länsimaalaisen sietääkin pelätä. Tämä kommentti edustaa kaikkea, mikä julkisessa keskustelussa mättää.

      Poista
    2. Kuules tyttö, mitä sinä maailman menosta vielä tiedät? Muslimit ovat ihmisiä siinä missä mekin. Ei meillä suomalaisilla ole mitään pelättävää. Islam on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto.

      Poista
    3. Islam ei ole millään mittarilla rauhan ja suvaisevaisuuden uskonto. Missä islam, siellä ongelma.Tätä ei tarvitse tässä edes perustella, koska faktaa ja tutkimustietoa kokemuksineen on pilvin pimein saatavilla. Tuo uskonto pitäisi kieltää lailla.

      Poista
    4. Ei tarvitse kuin vähän aikaa jutella kadulla vastaan tuleva muslimin kanssa, että huomaa sen, että heille Islam on ennen kaikkea rauhaa ja suvaitsevaisuutta. Veikkaisin sinun kommentin perusteella, ettet henkilökohtaisesti tunne yhtäkään muslimia. Ja mitä noihin "tutkimustietoihin" ja "faktoihin" tulee, kenen mukaan ne ovat sellaisia? Varmasti ne ovat natsien ja valkoista ylivaltaa kannattavien keksimää disinformaatiota. Kehottaisin sinua harjoittamaan parempaa lähdekritiikkiä.

      Poista
    5. Kannattaa arvoisan Anonyymin tutustua aluksi vaikka länsinaapurin raiskaustilastoihin. Ruotsi on oikeasti siinä ihan maailman kärjessä. Eikä tekijöinä todellakaan ole Börjet ja Stefanit. Viisaana ihmisenä löytänet tutkimukset itsekin. Vai pidätkö kaikkia tutkimuksia jotka asettavat islamin huonoon valoon natsien ja valkoista ylivaltaa ajavien disinformaationa? Kerroppa siinä tapauksessa mikä on sellainen taho jonka tekemää tutkimusta tai tilastoa uskot?

      Poista
  5. Islam on erittäin paha mörkö faktojen valossakin. Kuinka laput silmillä sinäkin "anonyymi" olet kun et usko heidän omaa julistustaan siitä kuinka vääräuskoiset pitää poistaa ja levittää heidän kulttuuriaan näiden päälle?

    Suvaitsevaiset selvästi nauttivat kun oma kansa vuotaa verta ja kärsii ilman mitään järkevää syytä.

    VastaaPoista
  6. Hyvä kirjoitus kauniilta neidolta! Toivottavasti et suunnittele sinisiin loikkaamista.

    VastaaPoista
  7. Tässä tulee monelle ihmiselle todellisuus esille, kun pikkasen lukee briteistä uutisia, jossa tietyillä alueilla on muslimit enemmistönä äänestäjistä, jolloin voivat jo paikallisesti painottaa muslimi arvoja alueella, jolloin pääsevät muuttamaan asioita valtaväestöön vastaiseksi, sillä Briteissä valtaväestö on laiskoja äänestäjiä. Eli muutos on lähempänä kuin uskottekaan.

    VastaaPoista
  8. Kirjoituksen otsikossa on erityisen hyvä ja aiheellinen kysymys. Juuri nuorten soisi sen esittävän yhä laajemmin. Sitä vain tietyissä piireissä ei tahdota päästää tajuntaan. Valitettavasti tilannetta ei voi vahingon tapahduttua enää resetoida tietokonepelin tavoin olemattomaksi.

    Tuota syntyvyyden epäsuhtaa on vaikeata korjata juuri nyt kun se olisi aiheellista. Kantasuomalaisille tulevaisuus lupaa yhä tiukempia aikoja, mikäli ei onnistu roikkumaan jotenkin työllisten automaation ja robotiikan harventamassa joukossa. Jos tulevaisuus enteilee kahden tai kolmen työn tekemistä säällisen ansiotason saavuttamiseksi, ei ole ihme että väkeä kiinnostaa "enemmän matkustelu kuin lastenteko" niin kuin yksi iltapäivälehti julisti. Maahan saapuville kehitysmaalaisille sen sijaan lisääntyminen on pääsylippu ilmaiseen terveydenhoitoon ja kunnon asuntoihin.

    Tietyissä piireissä muuten ruotsi jo lasketaan virallisesti arabimaaksi. Valitettavasti se ei tarkoita pelkästään valtauskonnon muuttumista.

    Kiitoksia hyvästä kirjoituksesta.

    VastaaPoista
  9. I luv you ! Lapsemme eivät tule syntymään kalifaatissa !

    VastaaPoista
  10. Hyvä kirjoitus. Kun vertaa vanhoja 1950,60,70-luvun kuvia Beirutista, Teheranista ja Bagdadista ja vertaa nykypäivään voi sanoa että islamisaatiokehitys on todellisuutta. Länsimaissa samansuuntainen kehitys on mahdollista. Euroopan älymystö on hurahtanut islamiin samalla tavalla kuin se aikanaam hurahti natsismiin 1930-luvulla.

    VastaaPoista
  11. En ymmärrä vastausprofiileja, siksi nimettömänä:
    Luen tätä juttua samanlaisena näennäisesti faktapohjaisena sekoituksena, joita näkee ns.kansallismielisten ajatuskuluissa. Esimerkiksi syntyvyyden kehitys maahamuuttajien keskuudessa ei ole pelkkää matematiikkaa. Julkisanomaton rinnastus syntyvyyden ja väkivaltaisen, poliittisen islamin välillä liikkuu tyypillisen kauhuretoriikan tasolla. Onko perusteltua olettaa, että islaminuskoisten maailmankuvaa hallitsee ja toimintaa ohjaa pyrkimys väkivaltaisesti hallittuun pohjoismaiseen kalifaattiin? Sama mutu-tuntuma oikeuttaa esittämään, että vahva, heikentymätön uskonnollisuus on vallalla Suomeen tulleiden islaminuskoisten keskuudessa ja tässä joukossa kannatetaan mm. väkivaltaa, naisten alistamista ja tieteellisen tutkimuksen rajoittamista. Taikasanaa sharia ei taideta jutussa mainita, mutta viittaukset nostavat sen tulikirjaiminen esiin. Monissa nettikirjoituksissa peräkamarien koraanin asiantuntijathan kertovat "Se joka on hiukankin perehtynyt Koraaniin, tietää että...".

    Yleisesti ottaen voidaan kysyä, mistä löytyy esimerkkejä sotilaallisesti heikon vähemmistön suorittamista vallankaappauksista? Mistä faktoista löytyy tukea sille, että Ruotsi on "menetetty"? Henkitoreissaan olevalla maalla menee yllättävän hyvin talouden ja kulttuurin aloilla. Maahanmuutto aiheuttaa kiistatta ongelmia, mutta onko kaikki erilaisten ja eriväristen sekoilu selitettävä länsimaista arvomaailmaa vastaan kohdistetuksi terrorismiksi. Tämä tulkintahan on selkeästi taustalla. Ylevältä tuntuva käsite "länsimaiset arvot" on myös ongelmallinen. Koska yllä olevassa kirjoituksessa liikutaan ns. kansallismielisessä genressä, voidaan asianosalliselta kysyä, onko "oikeasti isänmaallisten" kansantuomioistuimiin, disinformaatioon perustuvaan tiedonvälitykseen, syrjintään, maallisten ja hengellisten instituutioiden halveksuntaan ym. perustuva arvomaailma (arvo-käsitteellä spekuloimatta) jo noussut osaksi osaksi parasta länsimaista arvomaailmaa.

    VastaaPoista
  12. Ihan hyvä toi islami.riittää äijille duunii ku muijat on himas ja pitää turvankii ja kokkaa ja siivoo.kyl kelpais mulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osta menolippu arabimaahan ja muuta sinne asumaan.

      Poista
    2. En tiedä, onko tämä provo vai ei. No, oli mikä oli. Se, että tällaisia kommentteja tulee joidenkin miesten suusta ja viha kohdistetaan naisiin, myös maahanmuuttokriittisiin naisiin, tekee vain hallaa maahanmuuttokriittiselle liikkeelle. En ole edes Päivi Räsäsen kuullut puhuvan noin naisista, vaan enemmänkin kansallismielisten miesten.

      Suomalainen nainen ei ole ollut niinkään miehensä omaisuutta. Suomessa nainen on ennenkin ollut toimelias ja ahkera, eikä ole voinut keskittyä pelkästään hienosteluun ja kynsien lakkaamiseen. Ei edes silloin, kun naisen asema oli heikko. Suomalaisen naisen on pitänyt hankkia elantonsa perheen hyväksi. Meidän kulttuurissa tytöistä ei ole ikinä kasvatettu prinsessoja.

      Ihan jo sota-aikoina naisten osuutta tarvittiin saadakseen miehet puolustamaan maamme rajoja. Tällöin naiset hoiti fyysiset työt miesten ollessa rintamalla. Juuri lottien ansiosta me suomalaiset naiset olemme itsenäisiä ja siitä meidän tulee pitää kiinni.

      Täällä Suomessa villitsee joidenkin miesten keskuudessa sharia-lakia valkoisten tapaan. Näitä samoja miehiä varmaan Laura Huhtasaari ja Riikka Purra ottaa päähän, koska molemmat ovat älykkäitä, vahvoja ja kauniita naisia. Ei näitä naisia saa pelkiksi koristeiksi kotiin.

      Poista
  13. Islam on syöpä,joka tuhoaa euroopan ennenpitkää. Hyvä että on tälläisia nuoria levittämässä tietoa faktoista.

    VastaaPoista
  14. Suomessa tapetaan syntymättömiä lapsia n. 10 000 vuodessa. Nämä pääsääntöisesti terveille 24-28 vuotiaille naisille. Vuoden 1970 jälkeen yli 500 000 lasta on tapettu. Euroopassa miljoonia. Se mitä nyt tapahtuu on tämän pahuuden seurausta.

    VastaaPoista
  15. Olipa tervehenkinen kirjoitus. Ja uskoisin myös, että väittämäsi tulevaisuuden Suomesta pitävät kutinsa.
    Näyttää myös siltä, että olen itsekin kaltaisesi "rasisti", joka tarkastelee tätä väestönvaihdosta neutraalilta pohjalta ja on huolissaan kehityksen suunnasta sekä vauhdista. En myöskään haluaisi lapseni kasvavan kalifaatissa. Kiitos hyvästä tekstistä. Oli kiva huomata, että jotkut vielä osaavat kirjoittaa asiasta ilman paatosta.

    VastaaPoista
  16. Kommenteissa on jotain hämmennystä. Ei muslimit tarvitse mitään "vallankaappausta", riittävänä pitkän ajan kuluttua he voivat äänestää omat arvonsa voimaan. Tätä eivät lapsettomat liberaalit tunnu ymmärtävän tai ehkä he eivät vain välitä yhteiskunnan tulevaisuudesta. Muslimien enemmistö voi olla jopa lainkuuliaista, mutta silti terrori- ja rikollisuusongelmat nousevat, koska liian suuri osa heistä suhtautuu näihin asioihin suopeasti.

    Minun mielestäni on ihan tervettä vastustaa minkäänlaista väestönvaihdosta, kansalla tulisi olla oikeus omaan maahansa. Ei olisi hyväksyttävää, vaikka tänne tulisi 5 miljoonaa ahkeraa ja hyvin kotoutuvaa kiinalaista, joiden älykkyyskin on kohdallaan. Tämä on silti suomalaisten maa. Mutta erityisen hullua on, että tämän prosessin annetaan tapahtua muslimiväestön kohdalla.

    VastaaPoista
  17. Hieno kirjoitus.

    VastaaPoista
  18. MV-Lehtikin näemmä kopioi kirjoituksesi sivuilleen. Kysyivätkö oikein luvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät kysyneet, kuten eivät viimeksikään. Tietääkseni tekstiä saa tuolla tavoin lainata, kun ilmoittaa selkeästi kirjoittajan ja sen, mistä teksti on otettu.

      Poista
  19. tyypillistä propagandaa koko paska, ei ihme, että kelpaa MV:lle

    VastaaPoista
  20. mitä suotta tässä väestöä vaihtamaan kun meillä on jo täällä hyväkäytöksisiä persuja oksentelemassa, riehumassa ja ahdistelemassa naisia ihan eduskunnassakin :)

    VastaaPoista
  21. Erittäin hyvä ja kantaansa maltilla perusteleva kirjoitus.Toivon runsaasti jakoja eri verkoissa.

    Yhteiskunnallinen turvallisuustilanne on muuttunut USEIMMISSA EU-maissa. Osa maista on valinnut oman maan ja kansalaistensa turvallisuuden ykkösasiaksi.
    Uskonto, joka EI ole yhteensovitettavissa länsimaisen demokratian, tasa-arvon, oikeuskäsityksen ja esim YK:n ihmisoikeussopimuksen kanssa, ei voi saada uskonnon nimikkeen varjolla oikeutta kansalaisten häiritsemiseen, pahoinpitelyyn ja yhteiskuntajärjestyksen hajoittamiseen.
    Uskonto on yksityisasia. Mutta kun sen saarnaaminen - esimerkkinä vaikka Tanskalaisista moskeijoista esitetty ohjelma - kohdistuu ihmisoikeuksia ja yhteiskunnallista järjestystä vastaan, se menettää uskonnonvapauden tuoman suojan.
    Silloin maahankulkeutujien on syytä hakea turvaa niistä (islamistisista) maista, joissa on yhteneväinen käsitys koraanista ja sharia-laista.
    EI Saudi-Arabiakaan ole ottanut yhtään muslimipakolaista - turvallisuuteensa vedoten.

    Terveisin Niilo

    VastaaPoista
  22. Vedät kyllä tekstissäsi mustavalkoisesti mutkat suoraksi oikein kunnolla. Todellisuudessa ulkomaalaisen väestön osuus Suomen väestöstä on erittäin pieni eikä ulkomaalaisen väestön suurempi syntyvyys tai nykyinen maahanmuutto ole tätä suhdetta muuttamassa. Suomessa asuu 5,5 miljoonaa ihmistä, joista suuri valtaosa on Suomessa syntyneitä suomalaisia eikä siten 9000 somalinaista tee millään valtakunnan tasolla Suomesta muslimimaata.

    Tekstissäsi myös oletat automaattisesti, että naisten epätasa-arvoisuus ja naisiin kohdistuva väkivalta johtuvat nimenomaan ja ainoastaan uskonnosta, jolloin jätät huomiotta suuren ongelman, joka kohdistuu ihmisiin Lähi-Idässä ja Afrikassa: ihmisten äärimmäinen köyhyys ja kouluttamattomuus. Tiedetään, että ihmisten kouluttaminen laskee syntyvyyttä ja lisää naisten tasa-arvoa, joten "rajat kiinni" -asenteen ja kansanmielisten kirjoitelmien raapustamisen sijaan suosittelisin perehtymään varsinaiseen ongelmaan ja selvittämään sen. Elämme globaalissa maailmassa ja on vastuutonta ajatella, että ratkaisu kaikkeen on silmien ja rajojen sulkeminen.

    Joka tapauksessa, unohdat myös sen, että maahanmuuttajat ja etenkin heidän jälkeläisensä sopeutuvat ympäristöönsä ja kulttuuriin varsin hyvin. Suomessa on erinomainen koulutusjärjestelmä ja ympäristö, joka varmistaa, että Suomi on ja tulee aina olemaan liberaali demokraattinen valtio. Älä siis huoli, jälkeläisesi eivät tule elämään kalifaatissa, vaikka Suomessa muslimeja asuukin.

    VastaaPoista
  23. Hyvä kirjoitus. Suomi 200v. Ei tule.

    VastaaPoista
  24. Erittäin hyvä kirjoitus. Ongelma näissä tulijoissa on se, että heitä ei tarvitse olla lähellekään enemmistö, jotta asiat muuttuvat. Jo tälläkin määrällä ollaan Suomessakin tilanteessa, jossa esim. kadut on tukittava rekoilla yleisötilaisuuksissa ja poliiseilla on rynnäkkökiväärit tietyissä paikoissa. Turun tapahtumat kannattaa pitää mielessä. Nämä ovat tosiasioita, joita pakoon ei pääse sulkemalla silmät ja hokemalla unelmaa 'rauhan uskonnosta'. Ruotsissa näyttää poliisin varusteisiin kuuluvan jo miinaharavat, joilla etsitään käsikranaatteja lumihangesta. Shithole syntyy jo aika pienellä rikastuksella.

    VastaaPoista
  25. Joo-o, sopii kyllä hyvin pelotteluagendaan nämä laskelmat. Varmaankin kohta täällä syntyy jo miljoona somalia. Toistat "lisääntyvät kuin kanit" -läppää vain vähän hienostuneemmin sanankääntein. Tätähän ei tarvinne esim. huomioida: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002688010.html

    [Jos väestönvaihdoksen vastustaminen ja länsimaisten arvojen kannattaminen tekee minusta rasistin,] olen ihan mielelläni rasisti.

    VastaaPoista
  26. Hyvä kirjoitus, jatka samaa rataa. Suosittelen kuitenkin selvittämään keiden idea tämä monikulttuurisuuden irvikuva on, minkä ansiosta näitä islamisteja tarkoituksellisesti on alettu rahtaamaan Eurooppaan ja tänne Suomeenkin. Lisäksi, tämä sama pieni ryhmittymä on käytännössä jokaisen perverssin ideologian ja ihanteen alulle panija tai levittäjä, myös profiilissasi mainitsemasi feminismin. Tuo pieni eliitti hallitsee maailmaa kulissien takana ja omistaa niin rahan kuin velankin luontioikeuden ja on korruptoinut näiden avulla myös suomalaiset poliitikot. Näiden rikollisten maailmanvaltapyrkimykset perustuvat Talmudiin, joka on islamistien Koraaniakin perverssimmi opus jossa ei anneta meille "gojimeille" mitään ihmisarvoa.

    Terveisin,
    Eero Tillanen

    VastaaPoista

Jätä kommentti